Companii

Cum îi scot companiile pe angajaţi din mediul online? Atelierele creative prind din ce în ce mai mult elan

Cum îi scot companiile pe angajaţi din mediul online?...

Autor: Georgiana Mihalache

13.06.2022, 17:45 116

Dorinţa angajaţilor de a se relaxa şi de a găsi activităţi prin care să experimenteze ceva nou, dar şi nevoia companiilor de a aduce mai aproape oamenii din echipe creează o nouă direcţie de business – atelierele creative.

Alexandra Damian, o tânără antreprenoare din Cluj, a pornit în 2019 Crearium, un business în domeniul plantelor suculente, şi a văzut rapid cerere pentru ateliere în care să-i înveţe pe angajaţi să creeze propriul terariu din plante.

„Pandemia a adus cu ea un aspect pe care eu nu îl anticipasem - companiile nu mai puteau merge în team-buildinguri, aşa că era necesar să găsească alte moduri de a aduce împreună echipa pentru activităţi de relaxare. Astfel a început seria de ateliere corporate, în martie 2021, cu o companie de IT din Cluj, pentru care am pregătit 90 de kit-uri DIY, care s-au transformat în terarii în timpul unor sesiuni de ateliere pe Zoom”, povesteşte Alexandra Damian. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO