Companii

Cum ne decorăm interiorul casei cu albastrul clasic, culoarea anului 2020

Cum ne decorăm interiorul casei cu albastrul clasic,...
07.01.2020, 17:59 267

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/culoarea-anului-2020-mobilier-si-accesorii-de-un-albastru-seducator/

Institutul Pantone, una dintre cele mai importante autorităţi la nivel global în materie de culori, a ales albastru clasic ca fiind culoarea anului 2020. „Culoarea anului” influenţează trendurile în toate domeniile, de la artă, design interior, până la cel vestimentar, iar schimbările pe care le aduce Institutul Pantone an de an sunt imense. Astfel, dacă în 2019 culoarea anului a fost Living Coral, o culoare caldă, jucăuşă şi protectoare pe care consumatorii au integrat-o în casele lor, acum, cei care vor să fie în trend trebuie să înceapă să introducă la interior culoarea anului 2020.

„Albastru clasic este o culoare elegantă prin simplitatea sa, ce aduce un sentiment de pace şi linişte. Folosirea ei la interior favorizează concentrarea şi ajută la organizarea gândurilor”, spune Diana Şucu, antreprenoarea care a adus pe piaţa locală, în urmă cu mai bine de cinci ani, trei branduri de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu. În 2018, businessul a ajuns la afaceri de 1,2 milioane de euro.

De altfel, reprezentanţii Institutului Pantone spun că au ales albastrul clasic ca fiind culoarea anului 2020 deoarece este o nuanţă care conferă siguranţa şi încrederea pe care oamenii o pot căuta într-un mediu global incert. Deci, tot ce rămâne de făcut este să integrăm la interior culoarea anului 2020, pentru un decor elegant şi o atmosferă de linişte. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO