Companii

Cum pierzi 100 de milioane de lei pe zi din propriile companii şi ce faci să-ţi recuperezi banii? Aflaţi la ZF Power Summit 2019, 19-20 februarie

Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), vine în calitate de speaker la cea de-a opta ediţie a ZF Power Summit pentru a vedea cum poate susţine bursa dezvoltarea domeniului energetic local.

Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), vine în calitate de speaker la cea de-a opta ediţie a ZF Power Summit pentru a vedea cum poate susţine bursa dezvoltarea domeniului energetic local.

Autor: Roxana Petrescu

05.02.2019, 00:06 160

Statul român, cel mai puternic jucător din energie, şi-a diminuat averea la bursă cu câte 100 de milioane de lei în fiecare şedinţă de când a anunţat OUG 114 privind instituirea unor măsuri fiscale, sectorul energetic fiind printre cele mai lovite.

Campioni precum Romgaz, Transelec­trica sau Transgaz, toate s-au confruntat cu evaporarea peste noapte a averilor de pe bursă, conturile companiilor urmând să treacă prin acelaşi „fenomen“ ca urmare a taxării suplimentare impuse de stat.

Cum recâştigi încrederea investitorului pe Bursă? Ce se mai aude de listările anunţate din energie? Cât de validă mai este Bursa ca instrument de finanţare pentru businessurile din energie? De ce nu vin antreprenorii din energie pe Bursă? Cum poate fi dezvoltată colaborarea dintre bursa de acţiuni şi bursa de energie OPCOM? Ce produse am putea vedea?

Adrian Tănase, direc­to­rul general al Bursei de Va­lori Bucureşti (BVB), vine în calitate de speaker la cea de-a opta ediţie a ZF Power Summit pentru a vedea cum poate susţine bursa dez­voltarea domeniului energetic local.

ZF Power Summit, confe­rinţa care s-a transformat într-o referinţă pentru piaţa ener­giei prin calibrul invitaţilor săi şi prin calitatea dez­baterilor, va avea loc anul acesta în perioada 19-20 fe­bruarie la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, Bucureşti.

În 2019 ducem tradiţia mai departe şi vă invităm să participaţi activ la un nou ZF Power Summit, mo­dificările fiscale venite pe final de an 2018, dar şi investiţiile necesare în domeniu ge­nerând premisele perfecte pentru dezbateri mai intense ca niciodată.

Accesaţi  www.zf.ro/conferinte pentru a vedea lista completă a speakerilor, dar şi agenda ZF Power Summit 2019 pe pagina dedicată evenimentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO