Companii

Cum poate schimba mobilierul în forme geometrice vibraţia casei

Cum poate schimba mobilierul în forme geometrice...
20.12.2019, 12:46 210

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/se-poarta-formele-geometrice/

„Formele geometrice şi desenele grafice sunt în mod constant pe trend. Aceste modele clasice sunt inspirate din trecut, dar complet actualizate. Liniile dreptunghiulare atrag rapid privirea, în timp ce sferele, cercurile şi ovalele oferă echilibru şi ritm”, spune Diana Şucu, soţia omului de afaceri Dan Şucu. Antreprenoarea a adus pe piaţa locală trei branduri de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu, business ce a ajuns anul trecut la afaceri de 1,2 milioane de euro.

Ea spune că mobilierul în forme geometrice iese în evidenţă nu doar prin formele diverse - linii drepte, curbe, unghiuri ascuţite -, ci şi prin materialele din care sunt realizate.

„Unele piese sunt cu furnir decorativ sau sunt finisate cu foiţă din materiale preţioase (aur şi argint), altele sunt din lemn special (rădăcină de frasin) în combinaţie cu diverse aliaje metalice. Finisajul şi materialul fac diferenţa şi pun produsul în valoare. Toate produsele noastre, clasice şi moderne, sunt din lemn de esenţă tare: lemn de stejar, mahon sau frasin.”

De altfel, nu există o diferenţă de preţ între mobilierul clasic şi cel care ia diverse forme geormetrice. „Dacă mobilierul clasic este lucrat mai elaborat (este sculptat, cu intarsii, inserţii etc), piesele cu linii geometrice sunt mai speciale, şi nu sunt neapărat minimaliste.”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO