Exclusiv ZF Corporate

Cum poate un expat să aducă rezultate într-o afacere antreprenorială: „Dacă managerul trebuie să motiveze orice, pleacă”

18 iun 2014 Autor: Mădălina Panaete

Raul Ciurtin, antreprenorul care a pus pe picioare cea mai mare afacere românească din industria lactatelor-Albalact, l-a numit recent pe Stephane Batoux în poziţia de director general al companiei pe care a clădit-o, fiind unul dintre puţinii oameni de afaceri români care şi-au lăsat businessurile pe mâinile unui manager străin.

“Când am luat decizia de a-l numi pe Stephane Batoux în funcţia de director general nu a contat deloc că este străin, ci a contat expertiza şi background-ul pe care el îl are. Eu îl cunosc de o bucată de vreme şi am ajuns să-mi dau seama de experienţa şi performanţele pe care el le are pe piaţa de FMCG şi implicit a celei de lactate.(...) Am discutat mult cu el înainte şi cred că este o decizie bună”, spune Raul Ciurtin, preşedintele şi acţionarul majoritar al companiei Albalact

Stephane Batoux a fost şi director general al Danone România, liderul pieţei de iaurturi, înainte de a ajunge la Coca-Cola HBC România. Aici, francezul a activat timp de trei ani. Stephane Batoux a lucrat în Franţa, Italia, Rusia, Ucraina, Anglia şi în România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
Raul Ciurtin
, albalact
, antreprenori
, lactate
, director general
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide