Companii

Cum poate un expat să aducă rezultate într-o afacere antreprenorială: „Dacă managerul trebuie să motiveze orice, pleacă”

Stephane Batoux

Stephane Batoux

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.06.2014, 18:01 957

Raul Ciurtin, antreprenorul care a pus pe picioare cea mai mare afacere românească din industria lactatelor-Albalact, l-a numit recent pe Stephane Batoux în poziţia de director general al companiei pe care a clădit-o, fiind unul dintre puţinii oameni de afaceri români care şi-au lăsat businessurile pe mâinile unui manager străin.

“Când am luat decizia de a-l numi pe Stephane Batoux în funcţia de director general nu a contat deloc că este străin, ci a contat expertiza şi background-ul pe care el îl are. Eu îl cunosc de o bucată de vreme şi am ajuns să-mi dau seama de experienţa şi performanţele pe care el le are pe piaţa de FMCG şi implicit a celei de lactate.(...) Am discutat mult cu el înainte şi cred că este o decizie bună”, spune Raul Ciurtin, preşedintele şi acţionarul majoritar al companiei Albalact

Stephane Batoux a fost şi director general al Danone România, liderul pieţei de iaurturi, înainte de a ajunge la Coca-Cola HBC România. Aici, francezul a activat timp de trei ani. Stephane Batoux a lucrat în Franţa, Italia, Rusia, Ucraina, Anglia şi în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO