Companii

Cum pot creşte antreprenorii productivitatea angajaţilor? Răzvan Căzănescu, fondatorul sistemului de management TBF: Plătiţi corect rezultatul, eliminaţi bonusurile toxice şi evaluaţi des performanţa

Evenimentul „Fundamental“ a adunat antreprenori, consultanţi, contabili, manageri şi angajaţi la Sala Palatului din Bucureşti.

Evenimentul „Fundamental“ a adunat antreprenori, consultanţi, contabili, manageri şi angajaţi la Sala Palatului din Bucureşti.

Autor: Florentina Niţu, Georgiana Mihalache

26.05.2023, 10:00 802

„E nevoie de o evaluare de 15 minute la fiecare două săptămâni, ca oamenii să conştientizeze rezultatele pe care le aduc“, susţine Răzvan Căzănescu, fondatorul sistemului de management TBF El are un business care a ajuns la 2 mil. euro prin care oferă cursuri de management şi vânzări.

Creşterea productivităţii anga­jaţilor se traduce şi în salarii de două-trei ori mai mari pentru oamenii dintr-o companie, care se pot astfel dezvolta în carieră. Pentru a realiza acest lucru, antre­prenorii trebuie să schimbe modul clasic în care fac management, să elimine bonusurile toxice, dar să ofere un salariu pe măsura re­zultatelor angajaţilor. În plus, evaluările tre­buie făcute o dată la două săptămâni. Aces­tea au fost câteva dintre „uneltele“ de busi­ness prezentate de Răzvan Căzănescu, an­tre­prenorul care a construit TBF, un sis­tem de management folosit de peste 3.000 de companii. El a organizat evenimentul „Fun­da­mental“ la Sala Palatului din Bucureşti, unde au participat antreprenori, consultanţi, contabili, manageri, angajaţi.

„Primul lucru, înainte să creştem pro­ductivitatea, este să plătim corect rezulta­te­le. Singura metodă să-i menţinem pe cei care performează este să-i plătim corect, în func­ţie de rezultate. Este necesară eliminarea bo­nusurilor toxice pe care oamenii le pri­mesc să-şi facă treaba pentru care au fost an­gajaţi. Asta duce la erodarea standardelor şi angajaţi râzgâiaţi, iar concluzia angajaţilor va fi: hai să facem mai puţină treabă, ca să primim bonusuri mai mari“, a spus Răzvan Căzănescu în cadrul conferinţei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO