Cum s-ar putea transforma prototipul casei solare made in Ro într-un cartier adevărat de locuinţe independente energetic? Aflaţi la ZF Power Summit’18

Secțiune susținută de Medlife Logo

9 feb 2018 Autor: Roxana Petrescu

Reprezentanţii EFdeN, o echipă formată din 40 de studenţi, vor fi prezenţi la ZF Power Summit’18, pentru a discuta deschis despre cât de fezabil este un proiect de casă solară în România şi de ce are nevoie o idee 100% românească să devină un produs de export regional.

În 2014, echipa EFdeN a expus la Versailles, în faţa palatului Regelui Soare (Ludovic al XIV-lea), o casă care putea produce mai multă energie decât consuma, prin intermediul panourilor solare. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
cartier
, case solare
, ZF Power Summit’18
, energie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide