Companii

CUM SĂ LOCUIEŞTI MAI BINE? Chef la domiciliu. Bucătărie închisă sau open-space? De ce?

CUM SĂ LOCUIEŞTI MAI BINE? Chef la domiciliu. Bucătărie închisă sau open-space? De ce?

Matius Ichim este managing partner şi fondator al studioului de arhitectură ce îi poartă numele. Businessul studioului Matius este operat de firma Copacul Verde cu afaceri de circa 700.000 de lei în 2020.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.01.2022, 18:45 3645

Chiar şi într-o eră în care aplicaţiile pentru a comanda mân­care sunt la apogeu, bucătăria de acasă este o nece­sitate. Atunci când aleg să-şi cumpere o locuinţă sau doar să o renoveze pe cea în care deja stau, mulţi proprietari ajung să se întrebe dacă e mai bine să opteze pentru o bucătărie închisă, separată de alte camere, sau una open-space. De ce?

„Un prim aspect pe care l-am observat este faptul că acest spaţiu în care preparăm alimen­te­le şi acoperim una din­tre necesităţile de ba­ză se împarte adesea între doi poli, fie este un loc în care avem o masă, o chiuvetă, un cup­tor, fie este un spa­ţiu în care am investit avid şi în care avem instru­men­ta­rul adecvat, du­lap cu mi­rodenii, fri­gi­der de vi­nuri şi alte elemente ce îmbogăţesc experienţa gă­ti­tului. Pentru cei dintâi, activitatea de a prepara masa este adesea mai mult un hobby sau o activi­tate care le asigură sub­zis­ten­ţa. În schimb, cei din urmă (puţini la număr), cu­nosc tainele acestei meserii, gătesc excelent şi, prin urmare, când îm­braci şor­ţul de chef la do­mi­ciliu, ai şi mai mulţi prieteni“, spu­ne Matius Ichim, ma­naging part­ner şi fondator al studiou­lui de arhitectură Matius.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO