Companii

CUM SĂ LOCUIEŞTI MAI BINE? Garderoba la raport – şifonier sau dressing? De ce?

CUM SĂ LOCUIEŞTI MAI BINE? Garderoba la raport – şifonier sau dressing? De ce?

Adela Pârvu este designer de interior şi fondatoarea biroului de design şi arhitectură Adela Pârvu Design.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.01.2022, 18:15 1008

Dressingul a devenit de multă vre­me mirajul oricărei persoane care vrea să-şi vadă hainele adunate într-un spaţiu generos. Dar este această so­luţie de depozitare a garderobei una potrivită pentru orice tip de lo­cuinţă? Este şifonierul de preferat? De ce?

„Dulapul este o piesă de mo­bi­lier, iar dressingul este un spaţiu care găz­duieşte piesele de mobilier speci­fi­ce depozitării hainelor. Dacă dula­pu­rile sunt prevăzute cu uşi şi de re­gu­lă aceste uşi sunt integrate în deco­rul interior, la dressinguri, care sunt spa­ţii separate, mobilierul pentru depo­zitarea hainelor poate fi fără uşi, prac­tic totul la vedere, separarea spa­ţiului făcându-se de regulă printr-o uşă, sau oricum printr-o delimitare clară de tip pereţi ori comparti­men­tări interioare“, explică Adela Pârvu, designer de interior.

În privinţa depozitării hainelor, contează mult accesibilitatea la acestea, compartimentarea locurilor de depozitare, ventilarea naturală, pentru a păstra hainele într-un mod sănătos, şi modul de iluminat – pentru a vedea mai bine piesele vesti­mentare.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO