Companii

Cum se repliază Electroargeş după ce a pierdut contractul cu Kärcher, care îi aducea 85% din venituri? Începe să lucreze pentru chinezii de la Haier

Cum se repliază Electroargeş după ce a pierdut...

Autor: Cristina Roşca

14.09.2022, 09:00 1673

De anul trecut, compania locală din Curtea de Argeş realizează componente şi pentru Arctic, cel mai mare producător local de electrocasnice.

Producătorul de electrocasnice şi componente pentru electrocasnice Electroargeş, singurul jucător mare cu acţionariat local de pe piaţa de profil, a început să lu­creze cu chinezii de la Haier, care au deschis la finalul a­nului trecut o fabrică de fri­gidere în România. Acest contract, prin care compania româ­nească rea­lizează compo­nente pentru chinezi, re­prezintă o repliere a Electroargeş ca­re, din 2021, nu mai lu­crează pen­tru nemţii de la Kärcher, colaborare ce îi a­ducea peste 85% din business.

„Se colaborează în producţie cu Arctic SA şi Haier Tech SRL, prin asimilarea în fabricaţie a unei game importante de piese injectate din mase plastice, de subansamble şi kituri de repere. De asemenea, a fost reluată colaborarea cu STEINEL în producţia de repere injectate din mase plas­tice şi au fost începute negocierile cu producători din zona de auto­motive. Se vor iniţia şi conti­nua colaborări cu producă­tori de aparate electrocas­nice, de repere injectate din mase plastice şi sub­an­samble pentru di­verse apli­caţii“, spun repre­zen­tanţii Electroargeş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO