Companii

Cum se vede România de la unul dintre cele mai mari târguri de investiţii imobiliare din Germania. „România are potenţial, dar lipsa infrastructurii frânează dezvoltarea spaţiilor logistice“

RICHARD WILKINSON, CFO al CTP Group: Cred că România va continua să aibă una dintre cele mai rapide creşteri ale economiei în Europa.

RICHARD WILKINSON, CFO al CTP Group: Cred că România va continua să aibă una dintre cele mai rapide creşteri ale economiei în Europa.

Autor: Georgiana Mihalache

09.10.2019, 09:38 424

CTP deţine în România o suprafaţă logistică de peste 1 milion de metri pătraţi şi este cel mai mare dezvoltator de centre logistice din ţară.

Piaţa românească de spaţii logistice are potenţial de creştere, iar Bucureştiul reprezintă în continuare cea mai atractivă zonă pentru investitori, mai ales în ceea ce priveşte spaţiile mici de retail, producţie, susţine Richard Wilkinson, CFO al CTP Group, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice din România şi Europa Centrală şi de Est.

Richard Wilkinson a fost prezent la târgul Expo Real din Munchen, Ger­ma­nia, unul dintre cele mai mari eve­nimente pentru piaţa de real estate şi investiţii în acest domeniu din Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO