Companii

Cursa imobiliară, faza pe birouri. Trei dezvoltatori promit să finalizeze peste 200.000 mp de birouri în Timişoara până în anul 2020

Cursa imobiliară, faza pe birouri. Trei dezvoltatori...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.04.2017, 00:07 2064

► Oamenii de afaceri Iulian Dascălu, Ovidiu Şandor şi Virgil Tornoreanu în parteneriat cu Ruhat Kemaloglu au în plan să dezvolte împreună 206.000 mp de birouri ► Un alt proiect de office din vestul ţării este Optica Business Park, dezvoltat de fraţii Marius şi Emil Cristescu.

Iulian Dascălu, omul de afaceri ieşean care deţine mai multe proiecte de birouri şi de retail în România, are în plan să construiască un minioraş de birouri şi retail în Timişoara.

„Cele şapte clădiri vor forma un business district reprezentativ, de care are nevoie un mare oraş aflat în plină efer­vescenţă eco ­no­mică (Timi­şoara – n. red.). Proiectul nostru are avantajul că integrează clădirile de birouri, parcul de cinci hectare şi spaţiile noi de retail cu serviciile pe care le oferă deja Iulius Mall Timişoara, cel mai mare mall din afara Bucureştiului”, spune Iulian Dascălu, şeful Iulius Group.

Ansamblul multifuncţional Openville va fi format din şapte clădiri, o investiţie totală de 220 de milioane de euro, bani proveniţi din surse proprii şi din credite. Openville va crea spaţii de birouri pentru 13.500 de persoane. Pe lângă componenta de birouri, ansamblul, care va avea în total 594.000 de metri pătraţi, urmează să aibă şi o parte comercială, pentru retaileri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO