Companii

Cursurile de management ale Harvard în România costă între 800 şi 1.200 de euro pe an/participant

Autor: Luciana Georgescu

15.11.2014, 14:26 552
Managerii din sectorul public şi cei din mediul privat îşi pot dezvolta abilităţile de relaţionare cu echipa, de delegare a sarcinilor sau de motivare a angajaţilor cu ajutorul metodologiei de studiu a universităţii americane Harvard, adusă pe plan local de firma de training şi consultanţă Qualians.
 
„Încercăm să răspundem nevoilor reale din piaţă. Pentru noi o academie Harvard trebuie să se integreze în contextul organizaţional. De exemplu, o instituţie precum BNR are ca obiectiv stabilitatea economică, în timp ce o companie privată îşi doreşte creştere sau o cotă mai mare de piaţă. În loc să le punem companiilor la dispoziţie 300 de module din care să nu ştie ce să aleagă, răspundem nevoii lor specifice“, a declarat la ZF Live Andreea Baciu, director programe Harvard la firma de training şi consultanţă Qualians.
 
Proiectul prin care Qualians a adus cursuri Harvard în România se bazează pe blended learning, adică participanţii au o componentă de e-learning, care le oferă acces la baza de date a bibliotecii Harvard, dar şi o componentă de training, la clasa unde iau parte la cursuri cu traineri cu experienţă în domeniile vizate. Modulele sunt organizate sub forma a 2- 5 sesiuni pe an, în funcţie de fiecare training în parte, iar costul unui astfel de curs variază între 800 şi 1.200 de euro pe an pentru fiecare participant.
 
„Cursanţii trebui să obţină pentru fiecare modul un scor minim de 70%, iar ulterior sunt organizate sesiunile de training propriu-zise“, a spus Baciu. Ea a precizat că unul dintre cele mai interesante proiecte ale companiei se numeşte „outside-in transformation experience“, prin care două entităţi din industria sănătăţii, una din mediul privat şi cealaltă din sectorul public, vor face schimb de 2-3 angajaţi pe o perioadă de trei săptămâni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO