Cushman & Wakefield Echinox, broker imobiliar: Primark, & Other Stories, TK Maxx şi Uniqlo lipsesc de pe piaţa românească de modă

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 iun 2018 Autor: Cristina Rosca

♦ În Occident comerţul offline pierde teren în faţa online-ului, în SUA vorbindu-se de „moartea“ mallurilor ♦ Pe piaţa locală, deşi vânzările pe internet câştigă teren, pentru cumpărăturile de haine, pantofi sau cosmetice, mallul rămâne principala destinaţie.

Pe piaţa din România sunt active peste 100 de branduri de îmbrăcăminte şi încăţăminte, per total, piaţa locală de modă este una dintre cele mai căutate de către retailerii străini din toată lumea.

„Din ce în ce mai mulţi chiriaşi îşi fac curajul de a se extinde şi în România, astfel că mixul de chiriaşi din mallurile locale se aseamănă tot mai mult cu cel din alte ţări din Europa Centrală şi de Est“, spune Dana Radoveneanu, senior broker retail agency Cushman & Wakefield Echinox.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Cushman & Wakefield Echinox
, broker imobiliar
, Primark
, & Other Stories
, TK Maxx
, Uniqlo
, moda
, retaileri
, haine
, cumparaturi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide