Companii

D&B David si Baias, prin Sorin David, Partener Coordonator, a asistat fondul de investiţii Broadhurst în vânzarea VelPitar către grupul Bimbo

D&B David si Baias, prin Sorin David, Partener...

Autor: Roxana Rosu

07.02.2023, 10:02 131

Firma de avocatură D&B David si Baias, prin Sorin David, Partener Coordonator, a asistat fondul de investiţii american Broadhurst în vânzarea producătorului de panificaţie Vel Pitar către grupul mexican Bimbo.

Sorin David a oferit servicii de asistenţă în procesul de negociere şi semnare a tranzacţiei şi în unele aspecte legate de încheierea procesului de vânzare.

” Vânzarea Vel Pitar marchează intrarea unui  jucător puternic pe piaţa locală, dar şi trecerea într-o nouă etapă de dezvoltare a societăţii, după ce a fost preluată de unul dintre cele mai mari grupuri de panificaţie de la nivel mondial”, a declarat Sorin David.

Grupul Vel Pitar a fost deţinut şi dezvoltat de fondul de investiţii american Broadhurst în ultimii 20 de ani, având zece fabrici la nivel naţional, care livrează zilnic produse de panificaţie în peste 7.000 de magazine.

D&B David şi Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România şi este parte din reţeaua internaţională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocaţi în peste 90 de ţări. Echipa D&B David şi Baias este alcătuită din 50 de avocaţi (dintre care 9 parteneri) şi acordă consultanţă şi asistenţă juridică societăţilor locale şi multinaţionale în domenii precum: fuziuni, achiziţii şi restructurări, societăţi comerciale şi grupuri de societăţi, proprietăţi imobiliare, concurenţă şi ajutoare de stat, servicii financiare şi pieţe de capital, relaţii de muncă şi resurse umane, proprietate intelectuală, protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal, litigii fiscale şi comerciale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO