Companii

DAAS şi-a deschis showroomul numărul 2 la Bucureşti

Autor: Cristina Rosca

16.02.2012, 20:51 378

DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru hoteluri, restaurante, firme de catering sau magazine alimentare, îşi mută sediul în sectorul 1 din Capitală, unde deschide şi al doilea showroom din ţară.

Noul sediu al companiei, unde aceasta desfăşoară activităţi de vânzări şi service, se află pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 98A.

Primul showroom DAAS, de prezentare cu vânzare, a fost deschis în primăvara anului 2009, la Constanţa.

"Estimăm valoarea investiţiei în sediul şi showroomul din Bucureşti la 150.000 de euro. De asemenea, pentru anul acesta mai avem planificată construcţia sediului central din Ploieşti care se ridică la 1,6 - 2 milioane de euro, construcţie cu care ne aflăm în faza PUZ", a spus Daniel Mocanu, directorul DAAS.

Compania are în prezent cinci puncte de lucru: Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Cluj, Iaşi şi reprezentanţi de vânzări şi service în Craiova, Timişoara, Braşov, Sibiu, Oradea, Satu-Mare.

DAAS a obţinut anul trecut afaceri de 20,8 milioane de euro, în creştere cu 40%. Ţinta companiei pentru 2012 este de 25 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO