Companii

"Dacă vrei să faci un business mare trebuie să fii pe piaţa din România. Următorii zece ani sunt ai voştri"

"Dacă vrei să faci un business mare trebuie să fii pe...

Autor: Alex Ciutacu

19.10.2017, 15:35 438

Brandul Inglot Cosmetics a fost francizat cu success în România şi se extinde. Partenerii din România sunt printre cei mai dinamici şi mai buni din lume, spune Marcin Zaborowski, Director for International Outreach and Co-operation, Inglot Cosmetics, în cadrul Formului Investitorilor în Franciză.

Inglot este compania poloneză cu cea mai mare prezenţă la nivel mondial, cu 740 de locaţii în 80 de ţări, dintre care 30% lucrează cu comenzi online.

Faţă de alte francize, noi nu cerem redevenţă, singurele lucruri de care au nevoie antreprenorii pentru a venii la noi, sunt cei 50.000 de euro şi spiritul antreprenorial.

Singurele lucruri de care are nevoie o persoană pentru a deveni partener sunt: spirit antreprenorial, inspiraţie, determinare şi un capital de start cuprins între 50.000 de euro şi 70.000 de euro. De restul ne ocupăm noi. Stocul initial, garanţia locaţiei, materialele publicitare, consiliere, elementele de mobilier din viitorul magazin, toate aceste lucruri sunt asigurate de noi şi produse în fabrica noastră din Polonia, astfel nu depindem de furnizori de mobilă sau de materiale publicitare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO