FORUMUL INVESTITORILOR ÎN FRANCIZĂ

"Dacă vrei să faci un business mare trebuie să fii pe piaţa din România. Următorii zece ani sunt ai voştri"

Secțiune susținută de Medlife Logo

21 oct 2017 Autor: Alex Ciutacu

Brandul Inglot Cosmetics a fost francizat cu success în România şi se extinde. Partenerii din România sunt printre cei mai dinamici şi mai buni din lume, spune Marcin Zaborowski, Director for International Outreach and Co-operation, Inglot Cosmetics, în cadrul Formului Investitorilor în Franciză.

Inglot este compania poloneză cu cea mai mare prezenţă la nivel mondial, cu 740 de locaţii în 80 de ţări, dintre care 30% lucrează cu comenzi online.

Faţă de alte francize, noi nu cerem redevenţă, singurele lucruri de care au nevoie antreprenorii pentru a venii la noi, sunt cei 50.000 de euro şi spiritul antreprenorial.

Singurele lucruri de care are nevoie o persoană pentru a deveni partener sunt: spirit antreprenorial, inspiraţie, determinare şi un capital de start cuprins între 50.000 de euro şi 70.000 de euro. De restul ne ocupăm noi. Stocul initial, garanţia locaţiei, materialele publicitare, consiliere, elementele de mobilier din viitorul magazin, toate aceste lucruri sunt asigurate de noi şi produse în fabrica noastră din Polonia, astfel nu depindem de furnizori de mobilă sau de materiale publicitare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romania
, director
, international
, piata
, business
, brand
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide