Companii

Dan Mugurel Raica, un medic constănţean, ridică al doilea spital de recuperare în Eforie Sud, investiţie de 6 mil. euro

Antreprenori locali

Dan Mugurel Raica, un medic constănţean, ridică al...

Autor: Mirabela Tiron

06.05.2019, 00:07 1472

Medicul Dan Mugurel Raica, administratorul şi fon­da­torul businessului Asclepios din Eforie Sud, care operează un spital de recuperare medicală şi medicină fizică, va con­strui al doilea spital de recuperare, cu o capacitate de 150 de locuri, în urma unei investiţii de 6 milioane de euro.

„Ridicăm al doilea spital de recuperare medicală în Eforie Sud, pe un proiect pe fonduri europene, o investiţie totală de 6 milioane de euro. Am scos deja autorizaţiile. Luăm 4 milioane de euro fonduri europene, iar restul contribuţia noastră, prin credite bancare“, a declarat pentru ZF medicul Dan Mugurel Raica.

Centrul pe care îl deţine în prezent, cu o capacitate de 137 de paturi, oferă tratamente pentru recuperarea medi­ca­lă, balneologie, reumatologie, kinetoterapie, dar şi consul­taţii pe cardiologie şi ginecologie. Centrul, ce valorifică be­neficiile apei şi nămolului din lacul Techirghiol, atrage pacienţi din toată ţara, persoane de vârsta a doua şi a treia, care vin pentru afecţiuni reumatologice, ortopedice sau neurologice.

Datele oficiale arată că anul trecut Asclepios a ajuns la afaceri de 12 milioane de lei în 2018, în creştere cu 22% faţă de anul anterior, avans menţinut în ultimii doi ani, potrivit site-ului Ministerului de Finanţe. Operatorul a înregistrat un profit net de 2,3 milioane de lei, faţă de 1,3 milioane de lei cu un an în urmă, arată aceiaşi sursă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO