Companii

Dan Ostahie, Altex: Avem trei direcţii esenţiale în care investim: oameni, tehnologie, infrastructură. Bugetul de investiţii al Altex este de 15-20 mil. euro în acest an

Dan Ostahie, fondator şi CEO al Altex: Crizele şterg o listă lungă de companii, mai ales companii locale sau companii  micuţe care nu rezistă.

Dan Ostahie, fondator şi CEO al Altex: Crizele şterg o listă lungă de companii, mai ales companii locale sau companii micuţe care nu rezistă.

Autor: Mara Rolea

18.04.2022, 09:30 307

♦ Consiliul Concurenţei a comunicat la finalul lunii martie că grupul Altex a demarat procedura de achiziţie a Porsche Bank România.

Dan Ostahie, unul dintre cei mai puternici antreprenori români, care a construit grupul Altex, spune că întregul plan de investiţii al companiei merge pe trei direcţii principale - oameni, tehnologie, infrastructură -, iar toate se traduc prin servicii mai bune oferite clienţilor.

„Avem trei direcţii esenţiale în care investim. În primul rând investim în oameni, investim în tehnologie şi investim în infrastructura care susţine întregul ecosistem. Cele trei direcţii se traduc în servicii. Misiunea noastră în piaţă este să oferim servicii cât mai bune clienţilor, astfel încât să îi ţinem aproape. Toate aceste investiţii se pot traduce în cifre, se pot traduce şi în inovaţie“, a spus Dan Ostahie, fon­dator şi CEO al Altex, prezent în cadrul video­con­ferinţei ZF Top 1.000 cele mai mari companii din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO