Companii

Dan Ostahie, proprietarul Altex, vrea să preia Porsche Bank România de la austrieci. Tranzacţia este analizată de Consiliul Concurenţei. Dan Ostahie deţine Altex, a doua cea mai mare companie antreprenorială din România după cifra de afaceri

Dan Ostahie, proprietarul Altex

DESEN: Romeo Răileanu

Dan Ostahie, proprietarul Altex DESEN: Romeo Răileanu

Autor: Bogdan Alecu

30.03.2022, 00:05 1983

Antreprenorul Dan Ostahie, proprietarul Altex, a demarat procedura de achiziţie a Porsche Bank România, potrivit datelor Consiliului Concurenţei, care a anunţat ieri că analizează tranzacţia.

„Procesul de reorganizare (al Porsche Finance Group – n. red) face subiectul unei tranzacţii comerciale, condiţionată de anumite avize institu­ţionale, inclusiv din partea Bancii Naţionale a României, motiv pentru care în acest moment nu putem oferi detalii suplimentare. Proiectul nu implică transferul mărcii „Porsche Bank“ sau dreptul de utilizare a acesteia către potenţialul achizitor“, au declarat pentru ZF oficialii Porsche Finance Group România.

Practic se va vinde entitatea bancară, fără numele Porsche Bank şi fără partea de creditare care va fi păstrată prin Porsche Leasing IFN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO