Companii

Danezii de la Premium Porc au obţinut un împrumut de 55 mil. euro de la patru bănci

Danezii de la Premium Porc au obţinut un împrumut de 55...

Autor: Roana Rotaru

25.08.2017, 00:03 769

Grupul cu acţionariat danez Pre­mium Porc, al doilea mare producător de carne de porc din România după Smithfield, cu afaceri de 53 mil. euro, a obţinut un împrumut de 55 mil. euro de la UniCredit Bank, BCR, BRD Groupe Société Générale şi Raiffeisen Bank, împrumut care se va derula pe o perioadă de zece ani, potrivit reprezen­tanţilor Premium Porc.

Banii obţinuţi de la cele patru bănci comerciale vor fi folosiţi pentru mărirea capacităţii de producţie cu peste 160.000 de porci şi susţinerea activităţii operaţionale.

„Accesul la facilitatea de credit va contribui la implementarea strategiei de dezvoltare sustenabilă a grupului în România pentru următorii ani, pe­rioadă în care îşi propune creşterea capacităţii de producţie până la 600.000 de porci pe an. Investiţia presupune construirea unei ferme de reproducţie cu o capacitate de 5.200 de scroafe în judeţul Brăila, cu unităţi de creştere şi îngrăşare aferente în alte judeţe“, informează reprezentanţii Premium Porc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO