Companii

Daniel Minciună, antreprenor din industria de jucării: Produsele de exterior au avut o scădere, părinţii se gândesc de două ori dacă este necesar să cumpere un produs. Piaţa jucăriilor este marcată de creşterea costurilor transportului, fiind dependentă de importuri

Daniel Minciună, fondatorul Nichiduţă Trading: Tot timpul sunt provocări legate de cum să aduci clientul la tine – brandingul.

Daniel Minciună, fondatorul Nichiduţă Trading: Tot timpul sunt provocări legate de cum să aduci clientul la tine – brandingul.

Autor: Georgiana Mihalache

14.12.2021, 18:45 180

♦ Lunile noiembrie şi decembrie sunt cele mai aglomerate pentru companiile care activează în domeniul jocurilor şi jucăriilor.

Daniel Minciună, fondatorul Nichiduţă Trading, companie spe­cia­li­zată în comerţul cu produse pentru co­pii, aşteaptă o stagnare a busi­nessu­lui în 2021, estimând că va în­cheia anul cu o cifră de afa­ceri similară cu cea din 2020, adică în jur de 40 mil. lei.

Antreprenorul plă­nuieşte însă nişte investiţii în site-ul Nichiduţă, care vor duce la o experienţă mult mai uşoară pentru clienţi, ceea ce îi va apropia de brand.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO