Companii

Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill: Înainte de criză încasam circa 3 mil. euro pe lună. În primele trei luni de criză estimăm vânzări zero, iar în următoarele trei, vânzări între 30%-70% faţă de buget. Grupul City Grill numără 18 localuri, o platformă de livrări şi 1.350 de angajaţi, dintre care 1.100 activi pe piaţa de operaţiuni

Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill: Am încheiat un contract de 5.000 de porţii cu un mare lanţ de supermarketuri, 2.000 de porţii sunt către instituţii de stat. De asemenea, am intrat pe partea de ready to eat şi ready to cook în partea de retail.

Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill: Am încheiat un contract de 5.000 de porţii cu un mare lanţ de supermarketuri, 2.000 de porţii sunt către instituţii de stat. De asemenea, am intrat pe partea de ready to eat şi ready to cook în partea de retail.

Autor: Ramona Cornea

01.04.2020, 18:00 1196

Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor din România, spune că încasările grupului de restaurante pe care îl conduce vor fi pe zero în aceste trei luni de când a fost instituită starea de urgenţă, iar în primele trei luni după ce criza se va finaliza încasările grupului vor fi între 30% şi 70% din cât erau bugetate anterior.

„Aveam în medie înca­sări de 3 milioane pe euro pe lună. Noi ne-am făcut planul să avem trei luni pe zero, în perioada urmă­toare sunt alte trei luni care pot fi cu încasări de 30%, 50% sau 70% din cât ne bugetasem. Depinde foar­te mult de cum va reacţiona lumea şi de cum se ter­mi­nă situaţia, de cât de tra­gic se termină. Dacă se ter­mină foarte tragic, tre­buie să fim realişti şi să acceptăm că vânzările vor fi la 30% din cât ne-am propus. Im­pac­tul va fi mare“, a declarat Daniel Mischie în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO