Companii

Daniel Munteanu a construit o reţea de 40 de supermarketuri în judeţul Vâlcea şi se extinde acum în Argeş. Retailerul Euromarket este activ pe segmentul de supermarketuri, magazinele măsurând în medie 400 mp

Antreprenori locali

Daniel Munteanu a construit o reţea de 40 de...

Autor: Cristina Roşca

17.08.2020, 07:00 1705

Omul de afaceri Daniel Munteanu a construit în judeţul Vâlcea o reţea de 40 de magazine alimentare sub brandul Euromarket şi continuă expansiunea atât acasă, în judeţul de unde a pornit totul, cât şi în Argeş.

Judeţul Vâlcea este „acasă“ pentru trei mari retaileri independenţi din comerţul alimentar - Diana, Annabella şi Euromarket. Acesta este astfel ju­de­ţul cu una dintre cele mai puter­nice pre­zenţe ale reţelelor locale, în contex­tul în care în majoritatea zonelor domi­nă jucătorii străini. „Noi avem circa 40 de magazine, concentrate în judeţul Vâlcea. La final de august deschidem o unitate în Moră­reşti, în judeţul Argeş“, spune Alina Băr­bu­lescu, economist în cadrul companiei.

Compania Danemar Company din judeţul Vâlcea, care operează reţeaua de magazine Euromarket, a obţinut anul trecut afaceri de 150 mil. lei, plus 10%. Acesta este un nivel maxim isto­ric, businessul dublându-se faţă de 2014 spre exemplu, arată datele publice.

„Sub umbrela companiei Danemar există astăzi o reţea de 40 de magazine, cinci puncte de vânzare de materiale de construcţii, şapte unităţi HoReCa - cinci baruri, un hotel şi un restaurant -, două unităţi de prestări servicii (saloa­ne de coafură - n.red.) şi două brutării. Tot businessul e operat de aceeaşi fir­mă“, spune Alina Bărbulescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO