Companii

Daniel Truică, Vola.ro: Vrem să cucerim Asia în următorii cinci ani

Autor: Cătălina Butan

28.11.2013, 00:06 610
Daniel Truică, unul dintre fondatorii agenţiei online de turism Vola.ro, a spus la ZF Live că vrea să cucereasă piaţa din Asia în următorii cinci ani, compania fiind deja prezentă în Vietnam.
 
„Peste cinci ani, cred că vom fi prin Asia. Suntem la stadiul de a analiza mai multe pieţe din Asia, le numim pieţe de frontieră. Nu cred că este cazul să ne gân­dim la China, către care au curs in­ves­tiţii masive. Ne gândim la Indonezia, care are o piaţă de două ori mai mare decât Polonia”, a spus Truică în emi­siunea ZF Live din 5 noiembrie.
 
Agenţia online de turism Vola.ro este pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrală şi de Est realizat de Deloitte, cu o creştere a veniturilor de 5.729% în ultimii cinci ani. Compania activează pe mai multe pieţe din Europa Centrală şi de Est, respectiv România, Polonia, Ucraina, dar şi pe continentul asiatic, în Vietnam.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO