Companii

Danlin XXL, companie de construcţii din Neamţ, deţinută de Dan Amurăriţei, a ajuns la 215 mil. lei afaceri anul trecut, dublu faţă de 2018

Antreprenori locali

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.08.2020, 18:05 515

Danlin XXL a început să funcţioneze întâi ca producător de beton şi transportator al materialelor de construcţii, iar ulterior, în 2013, a înfiinţat un departament tehnic pentru infrastructuri rutiere, astfel încât acum se ocupă şi cu realizarea de drumuri publice şi private.

Danlin XXL, o companie de con­strucţii din Neamţ, deţinută integral de Dan Amurăriţei, aproa­pe şi-a dublat cifra de afaceri în 2019, ajun­gând astfel la 215 mi. lei, potrivit datelor dis­ponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Pro­fitul de 57 de milioane de lei a fost mai mult decât du­blu anul trecut faţă de cel precedent, iar numărul de angajaţi a crescut cu 70, până la 212, mai arată aceeaşi sursă.

Reprezentanţii Danlin XXL nu au răspuns, până la închiderea ediţiei, solicitării ZF refe­ritoare la evoluţia businessului în 2019 şi în prima parte a anului 2020.

„Danlin XXL dispune de staţii de betoane, agregate, mixuri asfaltice şi emulsii, laborator autorizat, precum şi de un parc auto modern şi adecvat atât activităţilor de transport rutier, cât şi pentru activităţi de execuţie a lucrărilor de construcţii“, se arată pe site-ul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO