Companii

Darren Allen, Genesis Property: Jumătate dintre angajaţi spun că biroul viitorului trebuie să ofere o experienţă integrată de muncă, stil de viaţă, divertisment şi socializare

Darren Allen, director de dezvoltare în cadrul Genesis Property

Darren Allen, director de dezvoltare în cadrul Genesis Property

Autor: Alexandra Matei

22.01.2021, 00:05 135

Pandemia şi noile măsuri impuse în clădirile de birouri au schimbat percepţia angajaţilor despre cum ar trebui să arate şi să funcţioneze spaţiul lor de lucru. 

Astfel, 52% dintre ei, arată un sondaj realizat de Genesis Property, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri de clasa A din România, consideră că în viitor birourile ar trebui să ofere angajaţilor o experienţă integrată de muncă, stil de viaţă, di­vertisment şi socia­lizare. Totuşi, sondajul arată că doar 36% dintre an­gajaţi cred că se vor reîn­toarce fizic la ser­viciu anul acesta.

„Oamenii simt tot mai mult nevoia să interacţioneze cu colegii şi vor să facă acest lucru într-un mediu mai sigur pentru sănătate, care le pune în valoare abilităţile şi creativitatea. Prin urmare, anul care tocmai s-a încheiat nu este doar anul pandemiei, ci şi anul care a declanşat schimbarea privind viaţa la birou şi modul în care vor fi gândite birourile de-aici înainte”, spune Darren Allen, director de dezvoltare în cadrul Genesis Property.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO