Companii

Dascălu a mai semnat cu trei chiriaşi pentru Palas Iaşi: Sephora, Motivi şi ECCO

Dascălu a mai semnat cu trei chiriaşi pentru Palas Iaşi: Sephora, Motivi şi ECCO

Foto: Adrian Stoicoviciu

Autor: Cristi Moga

18.10.2011, 14:54 433

Omul de afaceri Iulian Dascălu(FOTO), proprietarul Iulius Group, a convins retailerii Sephora (cosmetice), Motivi (haine) şi ECCO (pantofi) să deschidă magazine în centrul comercial Palas Mall ce se va deschide la Iaşi.

Magazinul retailerului de cosmetice Sephora va avea o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi şi va fi al doilea deschis de retailer la Iaşi. Suprafaţa unităţii Motivi va fi de 195 de metri pătraţi, iar cea a ECCO de 100 de metri pătaţi. Totodată, Sephora va inaugura în curând un magazin şi în Iulius Mall Timişoara, pe o suprafaţă de 250 mp. În reţeaua Iulius Mall existe deja două alte magazine Sephora, la Cluj Napoca şi Suceava.

Motivi are deschise 16 magazine în România, printre care şi la Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Suceava. ECCO va inaugura la Palas cel de-al 13-lea magazin din România. În mall-urile Iulius, produsele ECCO se găsesc la Timişoara şi Cluj-Napoca.

Cele trei branduri se alătură firmelor H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A sau Auchan, care au anunţat de asemenea că vor deschide magazine în cadrul mallului Palas din Iaşi. Reprezentanţii Iulius Group nu au precizat data deschiderii proiectului, aceasta urmând a avea loc fie până la sfârşitul anului, fie în prima parte din 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO