Companii

Datorită succesului peste aşteptări, acţionarii Therme investesc încă 10 mil. € în extinderea complexului

Datorită succesului peste aşteptări, acţionarii...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.10.2016, 15:17 1840

Grupul A-Heat din Austria, pro­prie­­tarul complexului de wellness şi re­la­xare Therme Bucureşti inau­gurat la începutul lunii ianuarie, va des­chi­de până la finalul anului un nou corp conectat cu zona Galaxy, inves­tiţia ri­dicându-se la peste 10 mil. euro.

„Numărul de vizitatori îl depă­şeşte pe cel al oricărui alt proiect al gru­pului nostru în Europa pentru pri­mul an de operare“, a spus Christian Weiser, CEO al grupului A-Heat, fără a oferi cifre privind numărul total de vizite.

Conducerea grupului A-Heat es­ti­ma anterior un număr de 900.000- 1.100.000 de vizitatori pen­tru primul an de funcţionare. Com­ple­xul Ther­me situat lângă Bu­cu­reşti are o capa­citate de 4.000 de persoane simultan.

„În perspectiva extinderii cen­tru­lui, numărul de angajaţi va creşte în pe­rioada imediat următoare“, a pre­ci­zat  Christian Weiser. Comple­xul are în prezent 500 de angajaţi.

Proiectul Therme, a cărui con­struc­­ţie a început în anul 2013, a ne­ce­­­si­tat o investiţie iniţială de circa 50 de milioane de euro şi are o capa­ci­tate de circa 4.000 de persoane simultan. 

Compania Therme Nord Bucu­reşti, prin care grupul austriac con­tro­lează complexul, a primit un aju­tor de stat de circa 6,6 milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO