Companii

DB Schenker Rail merge pe prudenţă după un plus de 25% în 2014

DB Schenker Rail merge pe prudenţă după un plus de 25%...

Autor: Mădălina Panaete

04.05.2015, 00:06 374
Transportatorul de marfă pe calea ferată DB Schenker Rail România, parte a grupului german Deutsche Bahn, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 159 milioane de lei (35,7 mil. euro), în creştere cu 25% faţă de anul precedent, arată calculele ZF pe baza datelor transmise de companie pentru anuarul „Cei mai mari jucători din economie“, realizat de ZF.
 
După plusul de 25% la business anul trecut, DB Schenker Rail  România – companie condusă din poziţia de CEO de Eduard Iancu – şi-a bugetat pentru acest an afaceri în creştere cu numai 2%, până la 161 milioane de lei. Eduard Iancu spunea la finalul anului trecut că în acest an compania se bazează pe soluţii integrate de transport şi logistică, dar şi pe reţeaua pe care DB Schenker Rail o are în Europa.
 
În criză, afacerile transportatorului de marfă s-au majorat de la 4,9 milioane de euro în 2008 la 28 mil. euro în 2013, conform calculelor ZF făcută pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe şi de la companie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO