Companii

DDS Diagnostic, o companie românească, produce teste antigen pentru detectarea infecţiei cu COVID-19 după o investiţie de peste 200.000 de euro. Dana Stan, CEO al DDS Diagnostic: „Din partea statului nu avem comenzi, privaţii sunt cei care reacţionează foarte rapid“

Dana Stan, CEO şi acţionara DDS Diagnostic, este doctor chimist şi responsabil al departamentului de cercetare din cadrul companiei.

Dana Stan, CEO şi acţionara DDS Diagnostic, este doctor chimist şi responsabil al departamentului de cercetare din cadrul companiei.

Autor: Georgiana Mihalache

03.11.2020, 00:04 1371
Dana Stan, CEO al DDS Diagnostic: „Din partea statului nu avem comenzi, privaţii sunt cei care reacţionează foarte rapid“. Nivelul de acurateţe al testelor antigen produse în România este de peste 97%, iar rezultatul vine în 15 minute.

DDS Diagnostic, o companie românească înfiinţată în 2002, specia­lizată în domeniul diagnosticului in vitro, a pus pe piaţă teste antigen de depistare a infecţiei cu COVID-19 în urma mai multor investiţii în propria unitate de producţie care au depăşit 200.000 de euro în ultimele luni.

„Avem capacitate proprie şi procesul de producţie se realizează în fabrică, noi pregătim tot, lucrăm pe reţetele noastre. Noi permanent îmbunătăţim procesul, achiziţionând echipamente, suntem într-o permanentă îmbu­nă­tăţire şi dezvoltare. Este vor­ba despre o investiţie de peste 200.000 de euro din surse proprii şi din alte surse“, a spus Dana Stan, CEO al DDS Diagnostic, pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO