Companii

De ce se muta curierii pe online

De ce se muta curierii pe online

Autor: Razvan Muresan

18.05.2011, 16:11 473

Compania de curierat DPD Romania a lansat, miercuri, platformawww.dpdonline.ro, oferind posibilitatea de a realiza plata onlinecu card bancar. Serviciul va avea un impact in cresterea cifrei deafaceri de circa 5% si este singurul de pe acest fel pe piataromanesca, sustin oficialii companiei.

Aplicatia a fost dezvoltata si implementata de DPD in tarilebaltice anul trecut si a avut deja un impact pozitiv asuprabusinessului, 90% dintre clienti folosind deja acest serviciu.Implementarea si adaptarea platformei pentru piata din Romania adurat aproximativ sase luni si a fost realizata in parteneriat cuGecad ePayment, cel mai mare procesator de plati online dinRomania, pentru un cost de cateva zeci de mii de euro.

"Suntem convinsi ca in sase luni de la lansare, jumatate dintreclientii actuali vor folosi noul nostru serviciu si vom atrage inmedie 200 de noi tranzactii pe luna din partea persoanelor fizice",a declarat Alin Gherman, directorul comercial al DPD Romania.

DPD Romania estimeaza ca intr-un an de la lansare, acest servicuva avea un impact in cresterea cifrei de afaceri de peste 5%,mizand pe tendinta crescatoare a pietei de tranzactii online cuplata prin card bancar si a dinamicii comertului online in general,atat din punct de vedere valoric cat si al numarului deutilizatori. Citiţi mai mult despre de ce se mută curierii pe online pewww.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO