De la curierat la servicii medicale: Familia Pătrăşcanu estimează venituri de 200.000 de euro pentru clinica de neurologie Neuroaxis în primul an de funcţionare

6 oct 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Clinica de neurologie Neuroaxis a înregistrat 400 de pacienţi în primele două luni de la înfiinţare, iar planurile urmăresc dezvoltarea în domeniul neurologiei. Acţionarul majoritar al clinicii este medicul neurolog Dan Mitrea, care a mai fondat în 2011 compania Intermedicas, specializată în consultanţă medicală. Aceasta a fost cumpărată anul acesta de medicul Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria. Businessul Neuroaxis este şi primul pariu din sfera serviciilor medicale private al lui Felix Pătrăşcanu, unul dintre acţionarii FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat. El este implicat în acest business şi alături de soţia sa, Cristina Pătrăşcanu, cei doi fiind acţionari minoritari alături de Dragoş Tudorache. Clinica Neuroaxis a necesitat investiţii de circa 250.000 de euro, din care 160.000 de euro în aparatură medicală. „Am vrut să atingem această parte a pieţei şi să oferim pacienţilor alternativă la sistemul actual, el fiind exclusiv public în momentul de faţă. Nicăieri nu este un loc în care se investighează exclusiv neurologia“, a spus Dan Mitrea, medic specialist neurolog şi fondatorul Neuroaxis.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
clinica
, curierat
, estimare
, familie
, functionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide