Companii

„De la maşini, la plăcuţe de frână.“ Federal Mogul recrutează la Ploieşti salariaţi din Craiova

Federal Mogul a investit 58 mil. dolari în fabrica din Ploieşti

Federal Mogul a investit 58 mil. dolari în fabrica din Ploieşti

Autor: Bogdan Alecu

03.08.2015, 00:07 4551

Producătorul american de componente auto Federal Mogul va recruta 280 de oameni pentru fabrica de plăcuţe de frână, dar şi pentru cea de ştergătoare, ambele din Ploieşti.

„Industria automotive din Plo­ieşti a fost şi este o bună sursă de candidaţi, în special pe poziţiile tehnice, de inginerie şi calitate. În ultima perioadă însă, avem foarte mulţi oameni din zona Craiova, unde industria auto nu este tocmai stabilă. De asemenea, mulţi candidaţi sunt din categoria românilor care s-au întors din străinătate şi care vor să rămână acasă, lângă familie“, a spus Simona Scutaru, Service Center Site leader & HR Country Manager Federal Mogul Motorparts.

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corpo­ra­tion, a demarat în aprilie construc­ţia unei noi fabrici la Ploieşti unde va produce ştergătoare auto, investiţie evaluată la peste 10 mil. euro. Noua fabrică este amplasată în Ploieşti West Park, alături de fabrica de plăcuţe de frână a companiei americane, realizată în urma unei investiţii de 58 mil. dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO