Companii

De la o prezenţă marginală în 2008 cu zboruri doar din Constanţa la curse de pe patru aeroporturi, Ryanair ţinteşte 2,5 milioane de pasageri cu zborurile noi din Bucureşti, Oradea, Timişoara şi Craiova

Transportatorul a accelerat expansiunea pe piaţa locală în acest an prin lansarea de noi curse de pe mai multe aeroporturi din ţară.

Transportatorul a accelerat expansiunea pe piaţa locală în acest an prin lansarea de noi curse de pe mai multe aeroporturi din ţară.

Autor: Mirabela Tiron

18.10.2016, 20:03 1119
Gigantul Ryanair, cel mai mare transpor­tator low-cost din Europa, ţinteşte pe piaţa românească 2,55 milioane de pasageri pentru anul fiscal 2018, care începe în aprilie anul viitor, în urma introducerii de trei rute noi de pe aeroportul din Bucureşti şi a altor două de pe aeroportul din Oradea, potrivit oficialilor companiei.
 
Anul viitor transportatorul low-cost va opera zboruri pe 13 rute din Bucureşti, pe 7 rute din Timişoara, două rute din Oradea şi una din Craiova.
 
„Pentru anul viitor avem anunţate rute noi din Bu­cureşti - Palermo din 28 martie, Oradea - Milano Ber­gamo din 29 martie şi Oradea-Barcelona din 26 martie“, a spus Denis Barabas, directorul de marketing şi vân­zări al companiei pe Ro­mânia.
 
Pentru acest an Ryanair a anunţat operarea pe rute noi, pre­cum Bucureşti - Atena (27 mar­tie), Bucureşti - Berlin (2 sep­tembrie), Craiova -Valencia (din 3 noiembrie), Bu­cureşti - Bristol (9 noiem­brie). Cele mai multe curse au fost lansate de gigantul low-cost de pe aero­portul din Timişoara, legând astfel vestul ţării de Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO