De la o simplă florărie la unul dintre cele mai mari businessuri cu flori din România

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 feb 2018 Autor: Roxana Petrescu

Familia Avrămiţă a creat în peste două decenii businessul florăriei Iris, care astăzi este unul dintre cele mai mari din România. Totul a pornit de la un florar renumit din Bucureşti, unde Lidia Avrămiţă şi soţul ei i-au fost elevi. Piaţa florilor din România este evaluată la 100 de milioane de euro pe an. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
florarie
, businessuri cu flori
, flori
, iris
, floraria iris
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide