Companii

DealWatch prezintă topul celor mai mari consultanţi de fuziuni şi achiziţii din România. Companiile româneşti, pe primele locuri la numărul de tranzacţii

20.08.2010, 11:34 33

DealWatch prezintă topul celor mai mari consultanţi de fuziunişi achiziţii din RomâniaLazard and Co se află pe primul loc întopul celor mai mari consultanţi de fuziuni şi achiziţii (M&A)din România din primul semestru, top realizat de DealWatch, cu otranzacţie a cărei valoare s-a ridicat la 333,79 milioanedolari.

Luând în considerare numărul de tranzacţii intermediate,compania românească Capital Partners şi KBC Securities s-au aflatpe primele locuri în top.

Printre firmele de avocatură care au consiliat companiile de pepiaţa românească în perioada analizată, pe primul loc s-a situatKinstellar LLP, cu o valoare a tranzacţiei de 576,38 milioanedolari. Luând în considerare numărul de tranzacţii la carecabinetele de avocatură au participat în top s-au situat firmeleromâneşti Popovici Niţu & Asociaţii şi Nestor Nestor DiculescuKingston Petersen (NNDKP).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO