Companii

Decizie surpriză: FF Group pierde distribuţia brandului Nike după mai bine de 20 de ani. Contractul a fost preluat de o companie din Balcani, Sport Time Balkans din Serbia

Decizie surpriză: FF Group pierde distribuţia brandului...

Autor: Cristina Roşca

14.08.2020, 00:06 2065

Compania Sport Time Balkans din Serbia, distri­buitorul exclusiv al brandului sport Nike pe şase pieţe din zona Balcanilor, preia distribuţia mărcii în România. Astfel, contractul FF Group din Grecia cu gigantul american Nike a fost reziliat după mai bine de 20 de ani.

Sport Time Balkans este distribuitorul exclusiv al Nike în Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord şi Albania.

„Sport Time Balkans este partenerul şi distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru şase teritorii din regiunea Balcanilor şi deţine acorduri comerciale pentru încă două ţări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat şi cele două teritorii - România şi Bulga­ria - în calitate de dis­­tribuitor ex­clu­­siv al brandul Nike“, con­form unui anunţ al firmei din Serbia. Aceasta ope­rează o serie de ma­gazine mono­brand Nike şi va continua să se extindă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO