Companii

Dedeman caută 160 de oameni pe o piaţă cu şomaj sub 2%

Dragoş Pavăl

Dragoş Pavăl

Autor: Corina Mirea

30.06.2015, 00:07 6748

Retailerul de bricolaj Dedeman din Bacău, cea mai mare companie antreprenorială din România, deţinută de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, a demarat de la începutul acestei luni procesul de recrutare a peste 160 de oameni.

Aceştia vor ocupa po­ziţii precum cea de şef de raion, de consultant de vân­zări sau de casier pentru un nou magazin pe care cei doi fraţi îl deschid în Timişoara, al doilea din portofoliul reţelei de bricolaj din acest oraş.

Compania, cu afaceri de 3,4 mld. lei anul trecut, deja a început să publice anunţurile de recrutare pe panourile stradale din Timişoara, dar şi pe site-urile de recrutare online.

WikiZF: Profilul companiei  Dedeman

„Va fi destul de greu să găsească oameni în Timişoara, mai ales dacă au nevoie să ocupe câteva sute de posturi“, spune Florin Godean, şeful firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară Adeco.

La începutul anului, rata şomajului din judeţul Timiş era sub 2%, în condiţiile în care la nivel naţional aceasta atingea aproape 7%, iar în Timişoara competiţia din bricolaj este acerbă, pe piaţă fiind prezenţi jucători precum Prak­tiker sau Hornbach. Cu o astfel de rată a şomajului, Timiş este, alături de Bu­cureşti şi Cluj, în topul judeţelor din România cu cei mai puţini şomeri.

Noul magazin va fi construit în zona Calea Şagului, unde Dedeman a cumpărat în 2014, împreună cu sud-africanii de la NEPI, un teren de 22 de hectare, într-o tranzacţie estimată de ZF la 15-20 mil. euro. Dedeman deţine în România peste 40 de magazine de bricolaj şi un total de 7.500 de salariaţi, fiind unul dintre cei mai mari angajatori locali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO