Companii

Dedeman deschide al 55-lea magazin, la Sfântu Gheorghe în Covasna. "Deocamdată nu avem magazine în Teleorman şi Giurgiu, dar obiectivul este să fim prezenţi în toate judeţele“

Dedeman deschide al 55-lea magazin, la Sfântu Gheorghe...

Autor: Bogdan Alecu

08.04.2021, 00:05 2389

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial din România, va deschide mâine, 9 aprilie, un nou magazin în oraşul Sfântu Gheorghe, în proximitatea centrului comercial deschis recent de Prime Kapital - Sepsi Value Center.

Prin noua deschidere Dedeman este la doi paşi de a acoperi toate judeţele ţării cu cel puţin un magazin. Dedeman Sfântu Gheorghe este primul magazin inaugurat de companie în 2021. Odată cu acesta, Dedeman devine prezent într-un nou judeţ al ţării - Covasna.

„Deocamdată nu avem magazine Dedeman în Teleorman şi Giurgiu, însă obiectivul nostru este să fim prezenţi în toate judeţele ţării“, au spus reprezentanţii Dedeman.

Noul magazin Dedeman este construit pe un teren cu o suprafaţă totală de peste 21.500 mp iar valoarea investiţiei se ridică la 11,5 milioane de euro. Acesta are o suprafaţă construită de aproximativ 9.500 mp, 950 dintre aceştia fiind destinaţi serei cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină şi cele pentru activităţile în aer liber. În total magazinul are 140 de noi angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO