Companii

Deloitte Best Managed Companies 2022. Producătorul clujean de software Arobs a ajuns la 640 de angajaţi după preluarea Enea Services România. Compania a avut afaceri de 34 mil. Euro

La Gala Deloitte Best Managed Companies România 2022, firma clujeană a obţinut recunoaşterea „Best Managed Companies“, un program Deloitte care evaluează calitatea conducerii companiilor.

La Gala Deloitte Best Managed Companies România 2022, firma clujeană a obţinut recunoaşterea „Best Managed Companies“, un program Deloitte care evaluează calitatea conducerii companiilor.

Autor: Răzvan Botea

23.11.2022, 11:00 232

Producătorul clujean de software Arobs, listat pe piaţa AeRo a Bursei de Valori Bucureşti, a ajuns la 640 de angajaţi, arată cifrele furnizate de companie pentru Gala DEloitte Bes Managed Companies. În vara lui 2022, Arobs Software a cumpărat Enea Services România contra sumei de aproape 18 mil. euro. Tranzacţia este, până în acest moment, cea mai mare din IT-ul din România, care implică o companie românească.

Arobs a înregistrat afaceri de aproape 26 mil. euro în primele şase luni din  2022, arată un raport recent de la Bursa de Valori Bucureşti, o creş­te­re de 35% peste re­zul­tatul înregistrat în pe­rioada similară din 2021.

Compania are o capitalizare de piaţă de 790,2 mil. lei (circa 160 mil. euro), mai arată datele BVB.

Compania clujeană a fost fondată în 1998 de antreprenorul român Voicu Oprean, care în prezent deţine 63,3% din Arobs Software.

La Gala Deloitte Best Managed Companies România 2022, firma clujeană a obţinut recunoaşterea „Best Managed Companies“, un program Deloitte care evaluează calitatea conducerii companiilor, raportat la bunele practici internaţionale.

„Pentru noi este o performanţă extraordinară şi o recunoaştere a ceea ce înseamnă calitatea leadershipului pe care am reuşit-o împreună cu echipa să îl construim“, a spus, în cadrul Galei Best Managed Companies România, Răzvan Gârbacea, membru independent CA Arobs Transilvania Software.

Deloitte România, cu sprijinul media al Ziarului Financiar, a organizat joi, 17 noiembrie, Gala Best Managed Companies Romania 2022, eveniment în cadrul căruia au fost anunţate cele nouă companii antreprenoriale româneşti care au primit certificarea Deloitte Best Managed Companies.  Mai mult de 20 de companii antreprenoriale au participat la Best Managed Companies, un program Deloitte Private, susţinut în România de Banca Transilvania, iar nouă dintre acestea au primit certificarea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO