Companii

Deloitte Best Managed Companies 2025. Florin Madar, Temad Co: Temad este o firmă de familie, dar dezvoltarea nu se poate realiza fără o anumită corporativizare

Florin Madar, fondatorul Temad Co

Florin Madar, fondatorul Temad Co

Autor: Valeriu Dănilă

18.02.2025, 00:05 299

♦ Deloitte România a certificat 20 de companii antreprenoriale româneşti în cadrul programului Best Managed Companies 2025, printre care şi Temad Co.

Florin Madar, fondator al Temad Co, distribuitor de produse pentru construcţii sau uz casnic, a spus că afacerea va rămâne una de familie, deoarece îşi doreşte ca modelul de cultură organiza­ţională să fie transmis şi generaţiilor viitoare. Declaraţiile acestuia au fost făcute în cadrul Galei Deloitte Best Managed Companies 2025, eveniment realizat cu sprijinul ZF.

„Este o firmă de familie, care sper să ră­mână şi în continuare o firmă de familie. Şi aici nu mă refer neapărat numai la forma de proprietate ci la spiritul, la cul­tura organiza­ţi­ei, care aş dori să se păstreze pes­te generaţii“, a precizat execu­tivul.

Cu toate a­cestea, Florin Madar a su­bli­niat importanţa corporativizării companiei pen­tru păstrarea relevanţei în pia­ţă, prin creş­terea rigurozităţii proceselor.

„Dezvoltarea, sau chiar supravieţuirea firmei, nu se va putea realiza însă fără o anu­mită corporativizare, o creştere a rigurozi­tăţii în proceduri“.

Temad Co a fost una dintre companiile certificate în cadrul Best Managed Compa­nies, un program Deloitte Private.

Distincţia se acordă pe baza unui punctaj dat de un juriu independent, după ce com­paniile în cauză au parcurs programul.

„Vreau să mulţumesc echipei, care în 30 de ani a construit pornind literal­mente de la un garaj o firmă importantă, un brand recunoscut în piaţă“, a conchis acesta.

La cea de-a treia ediţie a Deloitte Best Managed Companies în România, 20 de companii antreprenoriale locale, au primit certificarea Deloitte Best Managed Companies. Etapa principală a programului a constat în parcurgerea unor ateliere de lucru facilitate de reprezentanţi Deloitte şi ai organizaţiilor partenere, companiile fiind la final evaluate de un juriu independent, în baza unei metodologii internaţionale structurate în patru piloni – Strategie; Cultură şi angajament; Inovaţie şi resurse; Guvernanţă şi aspecte financiare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Summitul Pietei de Capital