Companii

Deloitte Best Managed Companies România 2022. Fortech din Cluj-Napoca, cumpărată recent de japonezii de la Hitachi, şi-a crescut cifra de afaceri cu 60% de la începutul pandemiei, când IT-ul a explodat

Fortech, fondată de antrepre­norul Călin Văduva, care este şi CEO al companiei, a primit certifi­carea Deloitte Best Managed Companies.

Fortech, fondată de antrepre­norul Călin Văduva, care este şi CEO al companiei, a primit certifi­carea Deloitte Best Managed Companies.

Autor: Răzvan Botea

28.11.2022, 12:30 296

IT-ul românesc a crescut constant cu două cifre, dar în pandemie, când toate businessurile căutau soluţii de digitalizare, vânzările de servicii IT au crescut lună de lună cu 30-50%.

Producătorul clujean de software Fortech, achiziţionat recent de Hitachi, companie japoneză stabilită în Silicon Valley, şi-a crescut cifra de afaceri cu 60% în 2021 faţă de 2019, înainte de pandemie.

Compania avea în 2019 afaceri de circa 30 mil. euro, ca în 2021 să ajungă la aproape 50 mil. euro. IT-ul românesc, deja pe un trend de creştere, a explodat în pandemie, când toate afacerile au căutat soluţii de digitalizare. Fortech, fondată de antrepre­norul Călin Văduva, care este şi CEO al companiei, a primit certifi­carea Deloitte Best Managed Companies.

„Este o recunoaştere valoroasă pentru noi. Procedurile şi modul în care s-a realizat au constituit un RMN pentru fiecare firmă şi este o valoare pentru noi să fim recunoscuţi în topul de anul acesta“, a spus Călin Văduva la Gala Deloitte Best Managed Companies.

Este vorba de un titlu pe care Deloitte îl acordă de mai mulţi ani la nivel internaţional, iar în România a fost adus în 2022 pentru prima dată. Programul, care face parte din Deloitte Private, înseamnă de fapt mai multe sesiuni de consultanţă cu Deloitte şi Banca Transilvania, care se pot încheia cu obţinerea certificării Best Managed Companies. În acest an, 21 de companii antreprenoriale din România au particiat la program şi nouă dintre ele au obţinut certificarea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO