Companii

Deloitte Best Managed Companies Romania 2022. Grup Şerban Holding, din care face parte şi Interagroaliment, a investit 3,6 milioane de euro în depozite de cereale în 2022

Ovidiu Bucătaru, CFO al Interagroaliment

Ovidiu Bucătaru, CFO al Interagroaliment

Autor: Răzvan Botea

29.11.2022, 12:00 172

♦ Grupul deţine şi compania Interagroaliment, care se ocupă de producţia şi vânzarea cerealelor şi legumelor.

Grup Şerban Holding, din care face parte şi Interagroaliment, unul dintre cei mai mari jucători locali din agribusiness, a investit 3,6 mil. de euro (17,7 mil. lei) în 2022 în depozite de cereale. După investiţiile amintite, grupul şi-a crescut capacitatea de depozitare cu 40%.

Este vorba de patru depozite din judeţul Bacău. Odată cu preluarea depozitului din Sascut, judeţul Bacău, care are o capacitate de uscare a cerealelor de 1.000 de tone/zi, grupul şi-a crescut capacitatea de uscare a cerealelor la 3.600 de tone/zi.

Recent, compania a participat la programul Deloitte Best Managed Companies şi a primit certificarea companiei de audit şi consultanţă. Programul a constat în mai multe şedinţe de consultanţă şi workshopuri cu managementul companiilor participante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO