Companii

Deloitte Best Managed Companies Romania 2022. ROCA Agri RDF, holdingul de agricultură al ROCA Investments, estimează venituri de peste 140 mil. euro în 2022

Florin Deznan, CEO, Roca Agri RDF

Florin Deznan, CEO, Roca Agri RDF

Autor: Răzvan Botea

07.12.2022, 13:27 474

ROCA Agri RDF, holdingul de agricultură al ROCA Investments, estimează venituri de peste 140 mil. euro în 2022, conform celor mai recente prognoze ale companiei. Ultimele date furnizate de companie arată că în primele nouă luni din 2022 cifra de afaceri a fost de peste 100 mil. euro, în creştere cu 45% faţă de perioada similară a anului trecut. Compania care se ocupă cu infrastructura agricolă, comercia­li­zarea de produse agricole şi consultanţă în acest domeniu are aproape 50 de angajaţi.

Recent, ROCA Agri RDF a participat la programul Deloitte Best Managed Companies. Mai mulţi consultanţi de la Deloitte şi de la Banca Transilvania s-au întâlnit cu conducerea holdingului şi au avut sesiuni de coaching şi workshop-uri. În urma parcurgerii programului, compania a primit, în cadrul unei gale organizate de Deloitte şi ZF, titlul de Best Managed Companies 2022, alături de alte opt companii din mai multe domenii: „Noi ştiam că suntem buni, dar acum cu siguranţă va afla o ţară întreagă că suntem buni“, a spus Florin Deznan, CEO al Roca Agri RDF, la primirea certificării.

În acest moment, holdingul ROCA Agri RDF este format din companiile RDF, RDF Agricultură şi Adidana. În plus, societatea Dachim este în curs de alăturare holdingului, tranzacţie prin care ROCA Agri RDF îşi va extinde capacităţile, potrivit ultimelor informaţii furnizate de holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO