Companii

Deloitte donează 12.000 de euro către Asociaţia Dăruieşte Viaţă şi 14.000 de euro către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, fonduri strânse de la angajaţi

Deloitte donează 12.000 de euro către Asociaţia...

Autor: Roxana Rosu

16.04.2020, 16:05 373
Deloitte România donează 12.000 de euro către Asociaţia Dăruieşte Viaţă şi 14.000 de euro către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca pentru a sprijini eforturile acestora de a gestiona criza generată de răspândirea COVID-19, în urma unei acţiuni de strângere de fonduri organizate în rândul angajaţilor, incluzând liniile de servicii şi centrele de servicii regionale.

Recent, Fundaţia Deloitte a anunţat o donaţie de 100.000 de euro către Societatea de boli infecţioase şi HIV-SIDA, pentru a sprijini Institutul Matei Balş şi Institutul Naţional de Sănătate Publică în lupta împotriva crizei. În ambele cazuri, destinaţia fondurilor a fost decisă în urma consultării angajaţilor.

„În contextul actual, continuăm să ne susţinem clienţii şi mediul de business prin diverse iniţiative, comunicând permanent perspective globale şi locale şi oferind sprijin în navigarea prin labirintul provocărilor şi implicaţiilor cauzate de pandemia de COVID-19. Mai mult decât atât, ne-am unit forţele pentru a fi alături de personalul medical în lupta pe care o duce în fiecare zi pentru a combate efectele cauzate de noul coronavirus. La trei săptămâni după ce am donat 100.000 de euro prin Fundaţia Deloitte către Institutul Matei Balş şi Institutul Naţional de Sănătate Publică, revenim, prin contribuţiile individuale ale colegilor noştri, cu donaţii către Asociaţia Dăruieşte Viaţă şi către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, în valoare totală de 26.000 de euro. Vom căuta şi alte modalităţi în care să sprijinim combaterea crizei actuale, nu doar financiar, dar mai ales prin expertiză, inovaţie şi creativitate", a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania şi Moldova.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO