Companii

Deloitte lansează o platforma de automatizare pentru IMM-uri şi corporaţii. „Automatizarea proceselor de business îmbunătăţeşte productivitatea, reduce costurile şi elimină erorile”

Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanţă, Deloitte România

Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanţă, Deloitte România

Autor: Cristina Bellu

03.09.2019, 12:17 934

Deloitte România lansează o platformă de automatizare care permite companiilor să creeze modele de afaceri şi de decizie, precum şi să o integreze cu sistemele pe care le folosesc deja.

Proiectul a fost creat de echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanţă în management a Deloitte România şi se adresează IMM-urilor şi corporaţiilor, precum şi autorităţilor publice centrale şi locale.

„Pentru multe companii locale, automatizarea proceselor de business reprezintă o necesitate pentru a-şi îmbunătăţi productivitatea, a reduce costurile, a elimina erorile, a-şi deservi mai bine clienţii şi pentru a gestiona mai eficient relaţia cu angajaţii”, spune Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanţă, Deloitte România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO