Companii

Deloitte România şi Reff & Asociaţii au asistat producătorul de materiale izolante Knauf Insulation în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat din România

Deloitte România şi Reff & Asociaţii au asistat...

Autor: Roxana Rosu

03.05.2022, 11:55 133

Deloitte România şi Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal au asistat Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producători de soluţii de izolare din lume şi parte a grupului german Knauf, în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat din Târnăveni, judeţul Mureş.

Tranzacţia a fost finalizată în urma notificării Consiliului Concurenţei.

Knauf Insulation va investi în modernizarea fabricii  pentru a putea produce vată minerală din sticlă de cea mai înaltă calitate şi în condiţii de protecţie a mediului.

„Apreciem mult nivelul serviciilor oferite de echipa Deloitte România şi efortul intens depus pe parcursul întregului proces. A fost o tranzacţie complexă, care a necesitat un grad înalt de expertiză din partea consultanţilor financiari, juridici şi fiscali ai Deloitte”, a declarat Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation România şi Bulgaria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO