Deloitte: ​Topul celor mai mari 500 de companii din Europa Centrală

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 sep 2016 Autor: Georgiana Mihalache

Automobile Dacia, OMV Petrom şi Rompetrol Rafinare sunt cele mai mari companii româneşti în funcţie de venituri din Europa Centrală într-un top al celor mai mari 500 de firme din această regiune, realizat de Deloitte, una dintre cele mai mari companii de consultanţă de management.

În topul realizat de Deloitte se încadrează 46 de companii din România, care au venituri de 46 de miliarde de euro. Veniturile celor 500 de firme analizate de Deloitte se ridică la 685 de miliarde de euro în total, în creştere cu 1,7% faţă de anul precedent.

În clasamentul general, cea mai bine plasată companie este Automobile Dacia, ocupând locul 25 în top 500 de companii, urmată de OMV Petrom, pe locul 27, şi Rompetrol Rafinare, pe locul 52.

Cele 46 de companii care au intrat în top 500 cele mai mari companii din Europa Centrală plasează România pe locul patru în clasamentul ţărilor din regiune, după Polonia, Cehia şi Ungaria.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
crestere
, companii
, deloitte
, europa centrala
, europa centrala si de est
, realizare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide